Skip to main content
Ring  20 74 30 40

Foredrag og kurser

Gratis foredrag om fremtidsfuldmagter samt arv og testamente.

Jeg tilbyder gratis foredrag om fremtidsfuldmagter samt arv og testamente til foreninger og grupper, der ønsker at blive klogere på, hvordan man kan sikre sig selv og sine nærmeste.

Få indsigt i, hvordan en fremtidsfuldmagt fungerer, og hvorfor det er vigtigt at have én på plads.

Kontakt mig for at arrangere et foredrag, der kan skabe tryghed og klarhed for jeres medlemmer.

Jeg afholder også selv jævnligt gratis uforpligtende foredrag om fremtidsfuldmagter samt arv og testamenter til privatpersoner Disse arrangementer er åbne for alle interesserede, og du kan holde øje med kommende datoer og tilmelde dig via min hjemmeside. Få indsigt i vigtigheden af en fremtidsfuldmagt, og hvordan du bedst beskytter din fremtid.

Vi var til møde i Sønderborg hos Dorte og få lavet fremtidsfuldmagter. Dorte har en behagelig og kompetent måde at føre os igennem det juridiske. Vi føler os derfor godt rustet til fremtiden. 

Kurser og foredrag for myndigheder og organisationer

Jeg tilbyder specialiserede kurser og foredrag til myndigheder og relevante organisationer om emner som arv, testamente og fremtidsfuldmagter.

Mine oplæg er tilpasset jeres behov og giver praktisk viden, der kan styrke jeres arbejde med komplekse juridiske spørgsmål. Kontakt mig for at høre, hvordan jeg kan bidrage med relevant og opdateret viden til jeres medarbejdere.

Fri Proces

Fri proces er en ordning, hvor statskassen betaler for dine udgifter i forbindelse med en retssag. Det kræver, at du opfylder en række betingelser. Du skal selv søge om at få fri proces.

Hvis du får fri proces, betaler statskassen blandt andet salæret til din advokat og nødvendige udgifter forbundet med sagens behandling eller oplysning. Taber du retssagen, betaler statskassen også sagsomkostningerne til modparten.

Ansøgning om fri proces

Du skal som udgangspunkt sende din ansøgning om fri proces til Civilstyrelsen. I nogle sager skal du imidlertid sende din ansøgning til retten.

Du kan læse mere om dette i punktet ”Hvordan ansøger jeg om fri proces”.

Tjek, om du har retshjælpsforsikring

Inden du søger om fri proces, skal du undersøge, om din forsikring dækker udgifter i forbindelse med retshjælp. Indeholder din forsikring en retshjælpsforsikring, der dækker retssagen, kan du ikke få fri proces. I det tilfælde skal du anvende forsikringen til at få dækket retssagens omkostninger og udgifter.

Du bør derfor kontakte dit forsikringsselskab for at undersøge, om du er dækket, inden du søger om fri proces.

§ Lovgivning

Ægteskabsloven
Se lov
Arveloven
Se lov
Lov om formidling af fast ejendom
Se lov
Barnets Lov
Se lov
Fremtidsfuldmagt
Se lov